1/16/23

Burcuna Göre Saç Modellerini Keşfet!

Burçlarına göre yaşayanlar, bu yazımız tam size göre! Burcuna göre saç stilleri önerilerini bu yazımızda bulabilirsin!

Kişilerin burcuna göre giyim tarzı, yüz hatları, alışkanlıkları ve dış görünüşlere kadar birçok alanda doğru seçimler yapmamıza yardımcı olur. Burçlara uygun saç modelleri ve renk seçiminde de burcunuzun sahip olduğu konum, stilinize ve fiziksel yapınıza en uygun modeli bulmanızda önemli noktalardan biri olabilir. Birbirinden güzel saç kesimleri ve stilleri ile tüm burçlara rehberlik edeceğiz!

Koç, Aslan ve Yay Kadınlarına Özel Modeller

Ateş burcu grubunda olan koç, aslan ve yay burcu kadınları tutkulu ve ihtişamlıdırlar. Girdikleri ortamda kendilerini ister istemez belli ederler ve bunun farkındadırlar. Özel bir çabaya ihtiyaçları olmadan dikkatleri üzerlerine çekerler, fark edilir bir enerjileri ve tarzları vardır.

Koç burcu kadınlarının sahip olduğu enerjiyi dengelemek modern dokunuşlarla mümkün olabilir. Eğlenceli ve samimi, yuvarlak masum yüz yapısına sahip koç burcu kadınlarının yüz hatlarına uyum sağlayacak kesimler uzun ve toplu modeller, küt stiller olarak sayılabilir.

Aslan kadınlarının fiziksel özelliklerinde de önemli bir yere sahip olan saç, dikkati çeken ilk yerlerden biri haline gelmelidir. Ön planda olup dikkatleri toplamak hoşuna gittiği için aslan kadınlarının saç modellerinde tercihleri de genellikle hacimli ve sağlıklı görünümlü saçlardan yana olur.

Yay kadınları bağımsız ve özgür ruhlarını fiziksel özelliklerinde de belli eder. Hareket alanı onlar için son derece önemlidir, bu nedenle genellikle toplu modeller yay kadınlarının ilk tercihleri arasında yer alır.

Yengeç, Balık ve Akrep Kadınları için Saç Modelleri

Su burcuna mensup bu kadınlarımız astrolojinin en duygusal ve düşünceli grubu olarak bilinir. Dolayısıyla su grupları fiziksel özellikleri bakımından da en zarif hatlara sahip kadınlardan oluşur. Yengeç kadınlarının minimal ve yuvarlak yüz hatlarına uyum sağlayacak yarım veya kısa saç kesimleri; gösterişten uzak, sade ve modern, zarif modellerde tercih edilebilir.

Balık kadınlarının sezgileriyle hareket eden cazibesine cazibe katan katlı kesimler, ten rengine uyumlu bir saç rengiyle birleştiğinde bütün bir görünüme sahip saç modeline neden olabilir.

Gizemli akrep burcu kadınlarına ise herkeste görünmeyen, bir bakanın bir daha baktığı farklı kesimler ve onları anlatan modeller tercih edilmelidir.

İkizler, Kova ve Terazi Kadınları Saçları

Hava grubundan olan ikizler burcu kadını, sadık ve eğlenceli bir kişiliğe sahip olmasına rağmen değişikliği sevmez ve konfor alanının dışına çıkmayacak kahküllü, katlı kesimleri seçer.

Kova burcunun marjinal seçimleri saç modellerine de yansır. Pixie kesimler, farklı renkler ve dağınık modellerle kendini yansıtan kova kadınlarının her sezon farklı seçimleri olabilir.

Asalet ve dengenin karşılığı olan terazi kadınları estetiğe oldukça önem verir, orta kesimler ve perçemler saç modellerinde tercih edecekleri seçenekler arasında yer alır.

Boğa, Oğlak ve Başak Kadınlarının Saç Modeli Seçimleri

Boğa kadınları zahmetsiz gibi gözüken ama oldukça asil görünümlü modellere bayılır. Dağınık topuz, at kuyruğu gibi modelleri sıklıkla tercih ederken seçimlerini rahatlıktan yana kullanır.

Oğlak kadınının sorumluluk bilincine sahip olması ve dik duruşu yüz hatlarına ve saç kesimlerine de yansır. Küt kesimler, toplu modeller ilk tercihleri arasında yer alır.

Estetiğe ve düzene önem veren başak kadınlarının oldukça bakımlı ve derli toplu olması, saç modellerinde de kendini gösterir. Her türlü modelin en iyisini yaparak kendilerine en çok yakışanı kendileri bulurlar.

Burcuna Göre Saç Rengi Önerileri

Burç konumlarının fiziksel özelliklerde belirleyici etkenler arasında olduğundan bahsetmiştik. Saç rengi seçimlerinde de ateş ve hava grubu kadınları kırmızı, bakır, koyu kahve, siyah gibi cesur tonları tercih edebilirken su ve toprak burcu kadınları kahverengi, nötr sarı, koyu kestane gibi daha doğal tonlara yöneliyor. Ten renginize, seçimlerinize ve yüz hatlarınıza en uygun saç rengini seçmeniz için doğum haritanızdan da yardım alabilirsiniz!