1/16/23

Bahar Aylarında Dikkat Çekeceğiniz Kombin Önerileri

Bahar ve yaz aylarında, şifon elbiseler, cıvıl cıvıl çiçek desenleri ve canlı renklerle dolabınızı tazeleyin. Rahat ve şık kombinler için midi elbiseler, topuklu botlar ve serin akşamlar için ince bir hırka ya da şal unutmayın; böylece hem konforlu hem de şık bir bahar geçirebilirsiniz.

İlkbahar geliyor ve doğa üzerindeki kar yığınını atarak yavaş yavaş canlanmaya başlıyor. Peki bahar ve baharı takip eden yaz aylarında neler giyebilirsiniz?

Havaların ısınması ile beraber dolabınızda yer alan kalın montlar ve tercih etmiş olduğunuz kapalı renkler yerine, mevsimlik ceketler ve cıvıl cıvıl rengarenk kıyafetler ile bahara merhaba demenin tam sırası. Bahar aylarında giyerek dikkat çekebileceğiniz baharlık kombinlere göz atalım:

  • Büstiyer ve etek takımını kombinleyerek bahar aylarında davetler ya da diğer şık mekanlarda giyebileceğiniz gibi bu kombine tişört ya da gömlek ekleyerek de kombininizi günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.
  • Gümüş ve gold renkleri bir arada kaynaştırarak yeni kombinler üretebilir, renk uyumunu yakalayarak etrafınıza ek bir çekicilik yayabilirsiniz.
  • Geçen sezonu kasıp kavurmuş ve popülerliğini hala koruyan metal grubu tişörtlerini de rengarenk takımlarınız ile beraber kullanabilirsiniz.
  • Birbiri ile tamamen uyumsuz ve kontrast bir görünüm yakalayabilecek parçalar ya da giysileri de birbirleri ile kombinleyebilir ve zamansız görünümler elde edebilirsiniz.

Enerjinizi İlkbahar Kıyafetleri ile Artırın

İlkbaharın enerjisi ve havası bir başka! Mart ayı bazen sürpriz yapsa da genellikle ikinci yarısından itibaren hava ısınmaya başlıyor. İlkbaharda enerjinizi tamamen yansıtabileceğiniz rahat ve aynı zamanda şık Mart ayı kombinleri oluştururken yanınıza bir süre daha hırka veya şal almayı ihmal etmeyin. Sizin için bahar ve yaz dönemi için bazı kombin önerilerimiz:

  • Bahar aylarının gelmesi ile vazgeçilmeyen çiçek sembollerini kombinleriniz ile bütünleştirebilirsiniz. Çiçek desenli kombinlerinizi çantalarınız, ayakkabılarınız ve çeşitli aksesuarlar ile parçalarınızda bütünleştirebilirsiniz.
  • Midi boy baharlık elbiseleriniz ve topuklu botlarınız bir arada çok şık dururken boyunuzu da olduğundan çok daha uzun gösterebilir.
  • Elbiseler sizleri yazın bunaltıcı havasından kurtarabilir. Rüzgarda savrulan serin bir elbise ile gündüzleri sokaklara süzülerek enerjinizi yayabilir, yaz akşamları ise elbisenizi tamamlayan bir aksesuarla hayranlık uyandırabilirsiniz.
  • Sandalet ve terlikler özellikle sıcak havalara hitap etmesi ile bahar ve yaz aylarında oldukça tercih edilen iki parça, sıcak havalarda giyeceğiniz kombinlerinizde bu iki seçeneği göz önünde bulundurarak hem konforlu hem de şık bir görünüm yaratabilirsiniz.

En Güzel ve Rahat İlkbahar Kombinleri

Günlük bahar kombinlerinin yanında bahar aylarının insana getirdiği rahatlık bir başkadır. Sizler için bahar aylarında kullanabileceğiniz Nisan ayı kombinleri:

  • Spor giysiler (örnek vermek gerekirse sweatshirtler) ve benzeri modern tarz parçalar ile de çevrenizde çok farklı sportif havalar yaratabilirsiniz.
  • Sokakta pijama modası ile rahatlığınızı korurken, kombinlerinizin altına birbirinden farklı stiletto ya da sneakerlar tercih edebilirsiniz.
  • Spor kıyafetlerinizi tek bir rengin farklı tonlarını da birbiri ile kombinleyebilir ve göze hitap eden, uyum sağlayan birçok kombin elde edebilirsiniz.
  • Spor kıyafetleriniz ya da pijamalarınız ile çeşitli kombinler yaratabilir, bu kombinleri şık duruşlu spor ayakkabıların yanında çeşitli modellere sahip şapkalarla süsleyebilirsiniz. Ayriyeten çeşitli aksesuarlarla da (rozet, kolye, küpe, gözlük) kombinlerinize kendi havanızı katabilirsiniz.

Bahar Yağmurlarına Hazırlanın: Yağmurlu Hava Kombinleri

Bahar aylarının yağmuru güzeldir. Islatır ama insanın bu durumdan şikayetçi olmasına da izin vermez. Sizler için bahar yağmurlarında faydalanabileceğiniz, bahar yağmurlarına hazırlanabileceğiniz kombin önerileri:

  • Yağmurlu havaların vazgeçilmezi tabii ki yağmurluk ya da trençkot. Birbiri ile tamamen uyumlu ya da kontrast görünümlere sahip kombinlerinizin üzerine çok yakışacak.
  • Su geçirmez kumaştan üretilmiş yağmurluklar da birbirinden farklı renk, tasarım ve model seçeneklerine sahipler. Bahar aylarında kendinizde yarattığınız şık görünümü kusursuz bir şekilde koruyacaklar.
  • Trençkotlar, jean pantolonlar, şık elbiseler ya da sportif görünüme sahip kombinler de dahil birçok parça ve kombinlere yakışır bir duruş sergileyebilirler.
  • Toprak renklerini üzerinde taşıyan, gökyüzünün lacivertliğine bürünmüş ya da siyahın asaletini benimsemiş birbirinden farklı birçok trençkotla kombinlerinizi tamamlayabilir ve vazgeçilmez olan kişiye de bürünebilirsiniz.
  • Spor ve şık kombinlere özel bir şekilde tasarlanmış birbirinden farklı model, tasarım ve renge sahip yağmurluklarla kombininizi korurken yağmurlu havalara da kusursuz bir şekilde hazırlanabilirsiniz.
  • Trençkotlar şal ya da fularların muhteşem uyumu ile üzerinize çok yakışacak.