1/13/23

Stil İkonu: Kate Middleton

Kraliyet ikonlarından Kate Middleton'ın eşsiz stilini keşfetmeye hazır mısınız? Exquise Blog'un yeni yazısında, moda dünyasına ilham veren Kate Middleton'ın şık kombinleri ve zamansız tarzının sırları sizleri bekliyor!

2011 yılında Prens William ile dünya evine giren Kate Middleton, Britanya kraliyet ailesinde yerini alır. Evlenme töreninde giydiği gelinliği Alexander McQueen imzası taşır. Stil yolculuğuna gelinliği ile başlayan Kate Middleton giydiği her kıyafet ile dikkatleri üzerine çeker. Kıyafet seçimleri ve kombinleri ile merak ile her yaş grubu tarafından takip edilir. Kıyafet seçimlerinde çoğunlukla İngiliz tasarımcıları tercih eden Kate Middleton diğer markalara da gardırobunda yer verir. Tercih ettiği ve beğenilen elbiselerini uzun süre kullanan Kate Middleton onu merakla takip eden kişiler tarafından gerçekçi kılınır ve onlarla bağ kurmalarını kolaylaştırır. 2018 yılında gerçekleşen Küresel Moda Araştırma Platformu bünyesinde düzenlenen Lyst'te moda sektörüne ilham kaynağı olan kişiler arasında yerini alır. İngiliz ve Amerikan modası üzerinde etki bırakan Kate Middleton için yeni söylemler türer. Kate Middleton stili olarak yer alan söylem Kate Middleton tarzını yansıtır. Time Dergisinin düzenlediği Dünyanın En Etkili 100 Kişisi anketinde seçilen Kate Middleton Prenses Diana'nın tarzından ilham alır. Moda dünyasının beğeni ve ilgisini toplayan Kate Middleton kraliyet ikonlarından biri olur.

Palto Elbiseler

Kate Middleton dış giyim ürünlerini sıkça tercih eder. Tarzını yansıtmakta aracı olarak tercih ettiği dış giyim ürünleri Kate Middleton'un gardırobunun büyük kısmını kaplar. Palto ürünlerini farklı tarz ve renklerde tercih eden Kate Middleton palto elbiseleri uygun giyim ürünleriyle kombinler. Palto ürünlerinin yanı sıra palto elbiselerin kullanımını da yaygın olarak tercih eder. Palto elbise seçimleri ve tarzıyla herkesi etkisi altına alan Kate genel olarak A kesim model seçimlere yer verir. A kesim palto elbiseleri seven Kate bu modeli aksesuarlar ile tamamlar.

Pullar ve Payetler

Kate Middleton gece elbisesi modellerini katıldığı davetlerde sıkça tercih eder. Işıltılı süslemeleri seven ve tarz olarak tercih eden Kate parlak gece elbiseleri ile beğenileri toplar. Trend olan elbise modellerini geleneksel moda anlayışı ile uyumlar. Dengeli giyim tarzı ve seçimleri ile modasının dikkatini çeker. Kate Middleton pullu ve payetli elbise seçimlerinde abartısız ve sade mücevher kullanımı sağlar. Kırmızı rengini çok seven Kate Middleton uzun kollu elbise ve kep kol tipi elbise seçimleri ile şıklığı yansıtır. Asil görünüm sunan Kate Middleton ışıltılı elbise tercihini taç, madalya ve diğer aksesuarlar ile kombinler.

Blazer Ceket

Kate Middleton yardımsever ve paylaşımcı kişiliği ile öne çıkar. Hayır işlerine oldukça zaman ve efor harcayan Kate bu konu ile ilgili birçok alana odaklanır. Katıldığı resmi davet ve toplantılarda blazer ceket tercihinde bulunur. Blazer ceket modellerini genel olarak tişört ve bluzlar ile tamamlar. Bisiklet yaka tişörtün farklı renk tonlarından yararlanan Kate Middleton blazer ceket ile hoş uyumu yakalar. Sade takı tercihinde bulunarak resmi şıklığı elde eder.

Davet Şıklığı

Stil ikonu olarak moda dünyasında anılan Kate Middleton katıldığı davetlerde benzersiz şıklığını gözler önüne serer. Özel gün ve davetlerde kırmızı halı üzerinde şıklığını yansıtır. Kate modern tarzın yanında feminen tarza da yer verir. İki tarzı birleştirerek kullanmayı seven Kate Middleton dantel ve saten detaylı tasarımları tercih eder. Sade tasarımları katıldığı davetlerde üzerinde taşıyan Kate V yaka tarzını sıkça kullanır. Cesur ve iddialı elbise tercihleri ile farklı stilleri davet şıklığında yansıtır.

Elbiseler

Sade şıklığı yansıtmaktan hoşlanan Kate Middleton sıklıkla tek renk elbise tercihinde bulunur. Doğallığı elbisesi ile yansıtmayı sever. Romantik yanını yansıtan çiçekli desene sahip elbiseleri de günlük kullanımda tercih eder. Kate Middleton doğayı ve çocukları sevmesi ile bilinir. Abartısız şıklığını yansıtırken elbise modellerinden yararlanır. Gömlek elbise tercihleri ile şık stilini ortaya koyar.

Geleneksel Çizgiler

Ziyaret ettiği ülkelere saygısını göstermek adına ülkelere özgü elbise tercihinde bulunur. Şıklığından ödün vermeyen Kate Middleton halka verdiği değer ile gidilen ülkenin geleneksel elbiselerine yer verir. Bölgeye yönelik tasarımcıların elbise modellerinden yararlanır.